OMDAT HET LEVEN LEUK MAG ZIJN!

Welkom in 2024 met Leeflang Virtual Sports: Ontdek en Bereik Jouw Fitnessdoelen

Welkom in 2024 met Leeflang Virtual Sports: Ontdek en Bereik Jouw Fitnessdoelen

Nieuwjaarsactie

Het nieuwe jaar is aangebroken, en bij Leeflang Virtual Sports zijn we klaar om je te verwelkomen met een ongekende nieuwjaarsactie! Als je je in januari aanmeldt voor een Personal, Duo of Small Group Training abonnement van 6 maanden, krijg je de eerste 2 maanden GRATIS. Ja, je leest het goed – een exclusief aanbod om jouw fitnessreis met een vliegende start te beginnen!

Waarom Leeflang Virtual Sports?

Bij Leeflang Virtual Sports geloven we dat sporten niet alleen effectief, maar ook leuk en toegankelijk moet zijn. Onze innovatieve aanpak combineert fysieke activiteit met de grensverleggende mogelijkheden van virtual reality (VR). Hier is een glimp van wat je kunt verwachten:

1. Meeslepende VR-Trainingen:

Duik in virtuele werelden die fitness naar een hoger niveau tillen. Van intensieve workouts tot rustgevende omgevingen – onze trainingen bieden variatie en uitdaging.

2. Personal, Duo of Small Group Training:

Kies het trainingsformaat dat bij jou past. Werk één-op-één met een personal trainer, deel de ervaring met een vriend in een duo-sessie, of voeg je bij een kleine groep voor gezamenlijke motivatie.

3. Flexibiliteit in Trainingsschema’s:

Geen zorgen meer over drukke schema’s. Met Leeflang Virtual Sports kun je op jouw eigen tempo trainen, waar en wanneer het jou uitkomt.

4. Persoonlijke Aandacht:

Onze trainers zijn er om jou te begeleiden, motiveren en jouw fitnessdoelen te helpen bereiken. Ongeacht jouw niveau, leeftijd of eerdere ervaring – bij Leeflang Virtual Sports is er ruimte voor iedereen.

Hoe Werkt het?

1. Aanmelden:

   Stuur ons een mail of DM om je aan te melden voor een Personal, Duo of Small Group Training abonnement van 6 maanden in januari.

2.Ontvang 2 Maanden Gratis:

   Profiteer van onze nieuwjaarsactie en ontvang de eerste 2 maanden van jouw abonnement helemaal gratis.

3. Start Jouw Fitnessreis:

   Duik in de wereld van Leeflang Virtual Sports en begin jouw fitnessreis met de nieuwste technologie en deskundige begeleiding.

Waar Wacht Je Nog Op

Grijp deze kans om 2024 te beginnen met een gezonde levensstijl en actieve fitnessroutine. Meld je vandaag nog aan en maak gebruik van onze nieuwjaarsactie. Ontdek het plezier van sporten bij Leeflang Virtual Sports – waar realiteit en virtualiteit samenkomen voor jouw welzijn.

Let op: Deze actie is geldig voor aanmeldingen in januari 2024. Voor meer informatie en aanmeldingen, stuur ons een mail of DM. We kijken ernaar uit om samen jouw fitnessdoelen te bereiken.

Welkom bij Leeflang Virtual Sports – Waar Jouw Fitnessdoelen Realiteit Worden! 💪🌟

×

Hi!

Wij helpen je graag verder klik op ons onderstaande logo.

× Hoe kan ik je helpen?