OMDAT HET LEVEN LEUK MAG ZIJN!

LeeflangVS organiseert E-Zone tijdens de Honkbalweek

LeeflangVS organiseert E-Zone tijdens de Honkbalweek

Tijdens de aankomende Honkbalweek organiseert LeeflangVS een speciale E-Zone. Hier kunnen bezoekers genieten van een PlayStation-gebied, een Homerun Derby, VR Fielding, VR Umpire, VR Hitting en een HADO-veld. Lees verder om meer te weten te komen over deze leuke toevoegingen aan het evenement!

Wat is de Honkbalweek?

De Honkbalweek is een jaarlijks sportevenement waar honkbalfans van over de hele wereld samenkomen om te genieten van topklasse honkbal. Teams uit verschillende landen spelen tegen elkaar in spannende wedstrijden. Naast het kijken naar de wedstrijden, kunnen bezoekers meedoen aan allerlei activiteiten en evenementen rondom het stadion. Dit jaar maakt LeeflangVS het extra bijzonder met de introductie van de E-Zone.

Samenwerking met H20 en Go!Gaming

Voor de E-Zone werkt LeeflangVS samen met H20 en Go!Gaming. H20 is bekend om zijn expertise in het organiseren van e-sports en gaming evenementen, terwijl Go!Gaming innovatieve gaming ervaringen aanbiedt. Dankzij deze samenwerking kunnen we een gevarieerd en hoogwaardig aanbod aan activiteiten aanbieden, die leuk zijn voor alle bezoekers.

VR Hitting

Met VR Hitting kunnen bezoekers hun slagvaardigheid testen in een virtuele omgeving. Door virtual reality technologie kunnen deelnemers realistische pitches ervaren en hun timing en techniek verbeteren. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, VR Hitting is een leuke manier om je honkbalvaardigheden te oefenen.

VR Fielding

Bij VR Fielding kunnen deelnemers hun verdedigende vaardigheden oefenen. Deze ervaring simuleert verschillende veldsituaties waarbij je reactievermogen en precisie worden getest. Met behulp van geavanceerde sensoren en VR-brillen voel je je echt op het veld staan terwijl je probeert de bal te vangen of naar het eerste honk te gooien. Het is een geweldige manier om te oefenen zonder de fysieke beperkingen van een echt veld.

VR Umpire

De rol van scheidsrechter is belangrijk in elke honkbalwedstrijd. Met VR Umpire kunnen bezoekers ervaren hoe het is om beslissingen te nemen op het veld. Deze simulatie test je vermogen om te bepalen of een pitch een strike of een ball is en of een speler veilig of out is. Het is een unieke kans om te begrijpen hoe ingewikkeld en verantwoordelijk het werk van een umpire is, terwijl je jezelf onderdompelt in een interactieve ervaring.

Wat is HADO?

HADO is een nieuwe sport die augmented reality (AR) combineert met fysieke activiteit. In deze dynamische spelvorm dragen spelers AR-headsets en gebruiken ze arm- en handgebaren om energieballen te schieten en schilden te maken. Teams strijden tegen elkaar in een arena en moeten strategie, snelheid en behendigheid combineren om te winnen. Het HADO-veld in onze E-Zone biedt een spannende en energieke ervaring die zowel leuk als uitdagend is.

Conclusie

De E-Zone van LeeflangVS tijdens de Honkbalweek belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Of je nu meedoet aan VR Hitting, VR Fielding, VR Umpire, of het HADO-veld betreedt, er is voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek de toekomst van sport en entertainment in onze interactieve en innovatieve zone!

LEES MEER

×

Hi!

Wij helpen je graag verder klik op ons onderstaande logo.

× Hoe kan ik je helpen?