OMDAT HET LEVEN LEUK MAG ZIJN!

Succesvolle crowdfunding campagne: €33.530 opgehaald, maar liefst 111%!

Succesvolle crowdfunding campagne: €33.530 opgehaald, maar liefst 111%!

succesvolle crowdfunding campagne GameActive

Met een ongelooflijke dankbaarheid en enthousiasme willen we jullie allemaal bedanken voor jullie steun aan onze crowdfundingcampagne voor Leeflang Virtual Sports. Jullie hebben ons niet alleen geholpen het doel te bereiken, maar hebben het zelfs overtroffen! Met een fantastische 111% van ons doelbedrag hebben we €33.530 opgehaald, en we kunnen niet genoeg benadrukken hoezeer jullie bijdrage deze mijlpaal mogelijk heeft gemaakt.

Jullie steun betekent niet alleen financiële ondersteuning; het vertegenwoordigt ook jullie geloof in onze visie van het samenbrengen van fitness en gaming om een nieuwe dimensie van sportplezier te creëren. Het is dankzij mensen zoals jullie dat we de mogelijkheid hebben om GameActive te ontwikkelen en uit te breiden, waarmee we streven naar een actievere en gezondere samenleving.

Wat is GameActive?

GameActive is ons innovatieve concept dat bewegend gamen naar de sportschool brengt. Met een combinatie van interactieve technologieën, waaronder de interactieve bokszak van NextRound, de smartbox van FITTAR en een VR-bril met 20 spellen, nodigen we mensen uit om plezier te hebben terwijl ze actief bezig zijn.

Dit concept, dat fysieke activiteit naadloos combineert met gaming, streeft ernaar sporten leuker en toegankelijker te maken voor een breed publiek. We geloven sterk in de kracht van GameActive om de gezondheid en vitaliteit van individuen te verbeteren, en jullie steun brengt ons dichter bij het verwezenlijken van deze missie.

Meer lezen?

Wat Nu?

Met de succesvolle afronding van onze crowdfundingcampagne gaan we vol enthousiasme vooruit. We houden jullie nauwlettend op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom GameActive en ons streven om het naar nieuwe hoogten te brengen.

Op dit moment bevinden we ons in een veelbelovende fase van ontwikkeling, waarbij we GameActive verfijnen en optimaliseren op basis van feedback en inzichten uit onze pilotfase. Dankzij jullie steun kunnen we deze inspanningen voortzetten en streven we ernaar om GameActive uit te breiden naar meer sportscholen, waardoor het voor een groter publiek toegankelijk wordt.

Blijf In Contact

We nodigen jullie uit om met ons in contact te blijven via onze website en sociale mediakanalen, waar we regelmatig updates zullen delen over de voortgang van GameActive. Jullie zijn een essentieel onderdeel van deze reis, en we waarderen jullie betrokkenheid enorm.

Nogmaals, namens het hele team van Leeflang Virtual Sports, danken we jullie voor jullie geloof, steun en enthousiasme. Samen bouwen we aan een actievere en leukere toekomst!

Mocht iemand nog vragen hebben rondom de crowdfunding aarzel niet contact met ons op te nemen.

Met sportieve groeten,

Menno en Dave Leeflang Oprichters, Leeflang Virtual Sports

LEES MEER

Geen berichten meer
×

Hi!

Wij helpen je graag verder klik op ons onderstaande logo.

× Hoe kan ik je helpen?