OMDAT HET LEVEN LEUK MAG ZIJN!

Leeflang Virtual Sports: Een Jaar van Virtuele Fitnessinnovaties

Leeflang Virtual Sports: Een Jaar van Virtuele Fitnessinnovaties

Recap 2023

Het afgelopen jaar heeft Leeflang Virtual Sports een opmerkelijke reis doorgemaakt, gevuld met spannende ontwikkelingen, inspirerende samenwerkingen en een groeiend enthousiasme van onze gewaardeerde deelnemers. Laten we eens terugkijken op de hoogtepunten van 2023 en vooruitblikken op wat 2024 in petto heeft.

VR Honk- en Softbaltraining Pilot met Flying Petrels

We begonnen het jaar met een baanbrekende pilot in samenwerking met de Flying Petrels, waarbij we virtuele honk- en softbaltrainingen introduceerden. De resultaten waren niets minder dan verbluffend! Deelnemers ervoeren een nieuwe dimensie van sporttraining, waar realisme en plezier hand in hand gingen. De pilot was niet alleen een succes voor Leeflang Virtual Sports, maar ook voor de deelnemers die hun vaardigheden naar nieuwe hoogten hebben gebracht.

Groeiend Klantenbestand en Bewegend Gamen

Ons klantenbestand is dit jaar exponentieel gegroeid, en we zijn trots om steeds meer mensen te verwelkomen in de wereld van bewegend gamen. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om fit te blijven, Leeflang Virtual Sports biedt een unieke en toegankelijke fitnesservaring voor iedereen.

Inspirerende Samenwerkingen

In 2023 zijn we strategische samenwerkingen aangegaan, waaronder een opwindende partnerschap met sportschool YourPerfection. Samen streven we ernaar om fitness naar een hoger niveau te tillen door de grenzen van virtuele realiteit te verkennen. Onze gezamenlijke inspanningen hebben niet alleen geleid tot nieuwe mogelijkheden voor onze deelnemers, maar ook tot een hechtere fitnessgemeenschap.

GameActive: Een Concept voor de Toekomst

Een van de meest opwindende aankondigingen van het jaar is de lancering van GameActive in 2024. Dit baanbrekende concept zal onze deelnemers een nog diepere duik in de wereld van bewegend gamen bieden. We zijn vastbesloten om GameActive te laten groeien en uit te breiden, en we kijken uit naar de reactie van de community wanneer ze de nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Deelname aan de Immersive Tech Week

Dit jaar kregen we de kans om de vruchten van onze pilot te delen tijdens de Immersive Tech Week. Het was een eer om onze ervaringen te delen en te leren van andere pioniers op het gebied van immersieve technologie. Deze deelname heeft niet alleen ons netwerk versterkt, maar ook nieuwe inzichten opgeleverd voor de verdere ontwikkeling van onze virtuele fitnessprogramma’s.

Als we terugkijken op 2023, zijn we dankbaar voor de groei, de vreugde en de gemeenschap die Leeflang Virtual Sports heeft gevonden. We kijken vol verwachting uit naar het komende jaar, waarin we samen met jullie allemaal nieuwe hoogten zullen bereiken. Bedankt voor een fantastisch jaar, en laten we samen streven naar een actief en gezond 2024!

Leeflang Virtual Sports Team

×

Hi!

Wij helpen je graag verder klik op ons onderstaande logo.

× Hoe kan ik je helpen?