OMDAT HET LEVEN LEUK MAG ZIJN!

Leeflang Virtual Sports Crowdfunding

Leeflang Virtual Sports Crowdfunding

Leeflang Virtual Sport: waar fitness en gaming samenkomen. Ontketen je innerlijke atleet in onze futuristische sportschool, waar plezier en beweging hand in hand gaan. Verleg grenzen, versla virtuele uitdagingen en maak van elke training een onvergetelijke ervaring. Investeer jij mee in deze nieuwe vorm van sporten?

Wie zijn wij

Wij zijn Menno en Dave Leeflang, vader en zoon, en de oprichters van Leeflang Virtual Sports. Onze missie is om sporten leuker en toegankelijker te maken voor iedereen, met als doel bij te dragen aan een gezondere samenleving.

Menno heeft al 20 jaar ervaring in de sales en marketing bij verschillende grote bedrijven, zoals Coca-Cola en Unilever. En ook meer dan 30 jaar ervaring als sporttrainer/coach (honk en softbal). Deze kennis en ervaring neemt hij mee in Leeflang Virtual Sport. Dave is de sportexpert: hij geeft al jaren personal training en bootcamps en specialiseert zich sinds 2 jaar in VR sports. Met Leeflang Virtual Sports willen we dat zo veel mogelijk mensen plezier in sporten vinden en het leven van mensen positief beïnvloeden.

Samen zetten wij ons in om de wereld van virtuele sporten te verbeteren, waarbij we streven naar een gemeenschap die een actieve en gezonde levensstijl omarmt.

GameActive crowdfunding Dave en Menno Leeflang

Wat is het plan

Wij hebben een innovatief concept gelanceerd genaamd GameActive, waarin we bewegend gamen naar de sportschool brengen. Het concept omvat een combinatie van interactieve technologieën, waaronder de interactieve bokszak van NextRound, de smart box van FITTAR en een VR-bril met 20 spellen.

Bij GameActive draait alles om het combineren van fysieke activiteit met gamen. Het concept bestaat uit drie onderdelen: De Nextround bokszak, de smartbox van FITTAR en de VR-bril. Met de interactieve bokszak van NextRound kunnen gebruikers hun boksvaardigheden verbeteren en leuke challenges doen tegen elkaar. De smartbox van FITTAR is een kastje met een camera en sensor die je aansluit op een TV. Deze smartbox voegt een extra dimensie toe door verschillende fitnessactiviteiten en challenges aan te bieden, waarbij jij de controller bent. De VR-bril met 20 spellen opent de deur naar diverse virtuele sportervaringen, waardoor gebruikers worden uitgedaagd en gemotiveerd om actief te bewegen.

Het doel van GameActive is om sporten leuker en toegankelijker te maken door de grenzen tussen gaming en fitness te vervagen. We zien de laatste jaren een toename in gamers en een afname in sporter, met name bij de jeugd. Door sporten en gamen samen te brengen wordt sporten voor een grotere groep toegankelijk. GameActive is heel makkelijk te integreren in een sportschool. Het enige wat je nodig hebt is een ruimte en een sterke internetverbinding. Wij streven ernaar om binnen drie jaar tien sportscholen aan te sluiten bij GameActive, waar mensen op een interactieve en plezierige manier aan hun gezondheid kunnen werken. We hopen dat dit concept een positieve bijdrage zal leveren aan een actievere levensstijl en de algemene vitaliteit van individuen.

Game Active crowdfunding personal training

Waar staan we nu

Op dit moment bevindt GameActive zich in een veelbelovende fase van ontwikkeling. We hebben succesvolle stappen gezet in samenwerking met de sportschool YourPerfection. De eerste GameActive ruimte van Nederland is hier geopend, waar leden nu actief gebruik van maken in hun lessen en personal training.

We zijn momenteel bezig met een pilotfase van drie maanden bij YourPerfection om het GameActive-concept verder te verfijnen en te optimaliseren. Deze pilot stelt ons in staat om direct feedback te ontvangen van gebruikers, instructeurs en andere betrokkenen, wat van onschatbare waarde is voor het finetunen van de ervaring.

Deze succesvolle samenwerking vormt de basis voor onze plannen in het tweede kwartaal van 2024. Ons plan is om het GameActive-concept uit te breiden naar meerdere sportscholen, waarbij we gebruikmaken van de inzichten en verbeteringen die we hebben verkregen tijdens de pilotfase. Hierdoor hopen we het potentieel van GameActive verder te benutten en het concept toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Met deze crowdfunding campagne willen we minimaal €30.000 ophalen om de uitbreidingsfase te realiseren en GameActive naar nieuwe hoogten te brengen. We nodigen investeerders uit om deel te nemen aan dit sportieve avontuur en samen met ons bij te dragen aan de toekomst van actief gamen in sportscholen.

Game Active crowdfunding boxzakken

Waar is de financiering voor nodig

Met deze crowdfunding streven we ernaar het GameActive-concept te versterken door geïntegreerde software te ontwikkelen. Hiermee kunnen gebruikers hun activiteiten bijhouden, deelnemen aan challenges en concurreren met andere sporters.

Om dit voor elkaar te krijgen, werken we samen met ervaren software ontwikkelaars. Ook gaat een deel van het opgehaalde bedrag naar marketing en sales.

Investeerders worden partners in de groei van GameActive en dragen bij aan een vernieuwend fitnessconcept. Ons doelbedrag is €30.000 voor initiële softwareontwikkeling en marketing, met een maximum van €60.000 voor een krachtigere uitbreiding en bredere introductie binnen de Nederlandse fitnesswereld.

Hoe kun je helpen en wat krijg je ervoor terug

De investering in GameActive draagt bij aan onze missie om sport leuker en toegankelijker te maken, waardoor een actievere en gezondere samenleving ontstaat. Jullie worden niet alleen financiële partners, maar ook pioniers in vernieuwende gezondheidsinitiatieven.

Als jij mee investeert, krijg je je inleg verspreid over 7 jaar terug, met jaarlijks 4% rente. Daarnaast ontvang je – afhankelijk van jouw inleg – super toffe beloningen, zoals een GameActive workshop, een GameActive kledingpakket en gratis toegang tot GameActive-locaties.

De investering in GameActive is een mogelijkheid om actief bij te dragen aan een positieve verandering in de manier waarop mensen sporten en bewegen. Samen bouwen we aan een gezonde en leukere toekomst!

Tot slot

Wil je deel uitmaken van de GameActive-revolutie en bijdragen aan een gezondere en leukere fitnesservaring? Investeer nu en word partner in ons avontuur! Investeren kan via https://crowdaboutnow.nl/campagnes/leeflangvs

Neem contact met ons op via info@leeflangvs.nl voor meer informatie of om vragen te stellen. Samen kunnen we GameActive naar nieuwe hoogten brengen en een positieve impact hebben op de manier waarop mensen bewegen en plezier beleven aan sport. We kijken ernaar uit om je betrokkenheid te verwelkomen en samen te bouwen aan een actievere toekomst!

De Europese Commissie wil dat investeerders op een gemakkelijke manier crowdfundingprojecten kunnen vergelijken. In de essentiële beleggersinformatie (EBI) kun je daarom alle relevante informatie per project bekijken. De EBI van deze campagne vind je hier.

Meer weten?

Je kunt ons ook vinden op Facebook LinkedIn Instagram en onze website

LEES MEER

Geen berichten meer