OMDAT HET LEVEN LEUK MAG ZIJN!

GameActive – De Toekomst van Fitness en Entertainment Combineert bij YourPerfection

GameActive – De Toekomst van Fitness en Entertainment Combineert bij YourPerfection

GameActive

Introductie:

Op 7 januari markeert een baanbrekende gebeurtenis in de wereld van fitness en entertainment: de opening van GameActive tijdens de open dag van YourPerfection. YourPerfection is de pionier die als eerste sportschool in Nederland het concept van bewegend gamen omarmt. In samenwerking met Leeflang Virtual Sports presenteren ze een innovatief concept dat de fitnesservaring naar een geheel nieuw niveau tilt. Met virtual reality (VR), de Nextround bokszak en de FITTAR Smartbox belooft GameActive een unieke en meeslepende fitnesservaring te bieden.

Het Concept:

GameActive is gebaseerd op het idee van bewegend gamen, waarbij traditionele fitnessapparatuur wordt gecombineerd met geavanceerde technologieën om een meeslepende en vermakelijke fitnesservaring te creëren. Het concept is ontwikkeld door Leeflang Virtual Sports in samenwerking met YourPerfection, met als doel fitness leuker en toegankelijker te maken voor een breder publiek.

  1. Virtual Reality (VR): Het gebruik van VR-technologie voegt een nieuwe dimensie toe aan de trainingservaring. Met VR-games kunnen sporters deelnemen aan virtuele fitnesslessen, uitdagende spellen spelen en zelfs in adembenemende virtuele omgevingen trainen. Dit maakt fitness niet alleen effectiever, maar ook opwindender.
  2. Nextround Bokszak: De Nextround bokszak voegt een element van plezier en uitdaging toe aan de traditionele bokstraining. Deze slimme bokszak is uitgerust met geavanceerde sensoren en technologieën, waardoor gebruikers kunnen genieten van interactieve bokssessies. Het registreert nauwkeurig stoten en trappen, waardoor sporters hun techniek kunnen verbeteren terwijl ze plezier hebben.
  3. FITTAR Smart box: De FITTAR Smart box is een essentieel onderdeel van het GameActive-concept. Deze slimme box zet je op de TV. Met deze smart box kan je verschillende ‘exergames’ spelen waarbij jij de controller bent! Ook kan je lessen volgen via meer dan 1000 video’s die beschikbaar zijn op de FITTAR Smart box. Met de FITTAR schaduwboks game maak je het schaduwboksen leuk terwijl je werkt aan je techniek.

YourPerfection als Pionier:

YourPerfection onderscheidt zich als de eerste sportschool in Nederland die GameActive omarmt. Door dit concept te integreren, onderstrepen ze hun toewijding aan het bieden van vernieuwende en boeiende fitnessmogelijkheden aan hun leden. De komende maanden zullen YourPerfection-leden de kans krijgen om GameActive uitgebreid te testen en feedback te geven, waardoor het concept verder verfijnd kan worden.

Toekomstige Uitbreiding:

Met de ambitie om GameActive te introduceren in sportscholen door heel Nederland, leggen Leeflang Virtual Sports en YourPerfection de basis voor de toekomst van de fitnessindustrie. De samenwerking tussen YourPerfection en Leeflang Virtual Sports belooft een revolutie teweeg te brengen in hoe mensen fitness ervaren en benadert, waardoor het niet alleen een fysieke activiteit is, maar ook een bron van entertainment en motivatie.

Conclusie:

De opening van GameActive bij YourPerfection markeert een spannende stap in de evolutie van fitness. Dit innovatieve concept combineert technologie en beweging op een unieke manier, waardoor sporten niet alleen effectief wordt, maar ook leuk en boeiend. Als de komende maanden succesvol verlopen bij YourPerfection, kunnen we verwachten dat GameActive zich snel verspreidt naar sportscholen door heel Nederland, waardoor fitnessliefhebbers een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden ontdekken.

×

Hi!

Wij helpen je graag verder klik op ons onderstaande logo.

× Hoe kan ik je helpen?