OMDAT HET LEVEN LEUK MAG ZIJN!

Game Active: De fitness revolutie begint hier!

Game Active: De fitness revolutie begint hier!

Crowdaboutnow Crowdfunding Game Active Leeflang Vitaal en Succesvol

Leeflang Virtual Sports introduceert een revolutionair concept waar fitness en gaming samenkomen, genaamd Game Active. Ontdek je innerlijke atleet in onze futuristische sportschool, waar plezier en beweging hand in hand gaan. Verleg je grenzen, versla virtuele uitdagingen en maak van elke training een onvergetelijke ervaring. Maar waarom zouden jij en anderen moeten investeren in deze nieuwe vorm van sporten?

Het Verhaal Achter Leeflang Virtual Sports

Achter Leeflang Virtual Sports staan Menno en Dave Leeflang, een dynamisch duo bestaande uit vader en zoon. Hun missie? Sporten leuker en toegankelijker maken voor iedereen, en zo bijdragen aan een gezondere samenleving.

Menno’s 20 jaar ervaring in sales en marketing bij grote bedrijven zoals Coca-Cola en Unilever, samen met meer dan 30 jaar ervaring als sporttrainer en -coach, vormen de perfecte mix voor Leeflang Virtual Sports. Dave, de sportexpert van het team, heeft jarenlange ervaring in personal training en bootcamps, en specialiseert zich al twee jaar in VR-sporten. Samen willen ze zoveel mogelijk mensen laten genieten van sport en een positieve impact hebben op hun leven.

Het Game Active Concept

Het innovatieve concept van Leeflang Virtual Sports, genaamd GameActive, brengt bewegend gamen naar de sportschool. GameActive omvat een combinatie van interactieve technologieën, waaronder de interactieve bokszak van NextRound, de smartbox van FITTAR en een VR-bril met 20 spellen.

Met GameActive draait alles om het combineren van fysieke activiteit met gamen. Het concept bestaat uit drie onderdelen: de interactieve bokszak van NextRound, de smartbox van FITTAR en de VR-bril. De interactieve bokszak stelt gebruikers in staat hun boksvaardigheden te verbeteren en uitdagende virtuele gevechten aan te gaan. De smartbox van FITTAR voegt verschillende fitnessactiviteiten en uitdagingen toe, terwijl de VR-bril gebruikers meeneemt naar diverse virtuele sportervaringen.

GameActive heeft als doel sporten leuker en toegankelijker te maken door de grenzen tussen gaming en fitness te vervagen. Met de opkomst van gaming en de afname van traditionele sportbeoefening, vooral bij jongeren, is GameActive een brug tussen deze twee werelden. Het is eenvoudig te integreren in sportscholen en vereist slechts een ruimte en een sterke internetverbinding. Binnen drie jaar streven Menno en Dave ernaar om tien sportscholen aan te sluiten bij GameActive, zodat mensen op een interactieve en plezierige manier aan hun gezondheid kunnen werken.

De Huidige Status en Toekomstplannen

Momenteel bevindt GameActive zich in een veelbelovende fase van ontwikkeling. In samenwerking met de sportschool YourPerfection is de eerste GameActive-ruimte van Nederland geopend, waar leden actief gebruik van maken in lessen en personal training.

Een pilotfase van drie maanden bij YourPerfection helpt Menno en Dave om het GameActive-concept verder te verfijnen en te optimaliseren. Deze fase biedt waardevolle feedback van gebruikers, instructeurs en andere betrokkenen, wat essentieel is voor het finetunen van de ervaring.

De volgende stap? Het uitbreiden van het GameActive-concept naar meerdere sportscholen, met behulp van inzichten en verbeteringen verkregen tijdens de pilotfase. Deze crowdfundingcampagne is bedoeld om minimaal €30.000 op te halen voor de uitbreidingsfase en om GameActive naar nieuwe hoogten te brengen.

Hoe Kun je Helpen en Wat Krijg je Ervoor Terug?

Door te investeren in GameActive draag je bij aan een gezondere en leukere fitnesservaring. Als investeerder word je niet alleen financiële partner, maar ook een pionier in vernieuwende gezondheidsinitiatieven. Investeerders ontvangen hun inleg verspreid over 7 jaar terug, met jaarlijks 4% rente. Afhankelijk van de inleg ontvang je ook beloningen, zoals een GameActive workshop, kledingpakket of gratis toegang tot GameActive-locaties.

Sluit je Aan bij de Game Active Revolutie!

Wil je deel uitmaken van de GameActive-revolutie en bijdragen aan een gezondere en leukere fitnesservaring? Investeer nu en word partner in dit avontuur! Bekijk de crowdfunding pagina voor meer informatie of neem contact met ons op voor vragen. Samen kunnen we GameActive naar nieuwe hoogten brengen en een positieve impact hebben op de manier waarop mensen bewegen en plezier beleven aan sport. We kijken ernaar uit om je betrokkenheid te verwelkomen en samen te bouwen aan een actievere toekomst!

LEES MEER

×

Hi!

Wij helpen je graag verder klik op ons onderstaande logo.

× Hoe kan ik je helpen?