OMDAT HET LEVEN LEUK MAG ZIJN!

Duik in de Virtuele Sportwereld: Leeflang Virtual Sports schittert op Immersive Tech Week 2023

Duik in de Virtuele Sportwereld: Leeflang Virtual Sports schittert op Immersive Tech Week 2023

Immersive Tech Week

De wereld van XR-technologieën staat op het punt van innovatie en inspiratie, en wat een betere manier om deze opwinding te ervaren dan op de Immersive Tech Week 2023! Van 28 november tot 1 december verzamelen visionairs, makers en tech-enthousiastelingen zich om de grenzen van digitale realiteiten te verkennen. Ook Leeflang Virtual Sports is aanwezig deze week.

Als een pionier op het gebied van virtual sports, betreedt Leeflang Virtual Sports de arena met vastberadenheid en innovatieve oplossingen. Op de stand van House of Esports, presenteren ze trots hun nieuwste creatie – de VR honk- en softbal training. Deze baanbrekende technologie biedt niet alleen een meeslepende ervaring voor sporters, maar gaat verder dan dat. Het is een venster naar de toekomst van sporttraining, waar virtuele realiteit zich vermengt met de fysieke wereld.

De kers op de taart is de onthulling van het pilotprogramma met Flying Petrels. Deze samenwerking belichaamt de inzet van Leeflang Virtual Sports om vooruitstrevende oplossingen te bieden aan sportverenigingen. Het is een voorproefje van wat er mogelijk is wanneer geavanceerde technologie en sportieve passie samenkomen.

Leeflang Virtual Sports staat klaar om hun expertise en prestaties te delen met het publiek op de Immersive Tech Week. Of je nu een professional bent die de impact van XR-technologieën op jouw branche onderzoekt, of gewoon een tech-liefhebber die hongert naar de nieuwste vooruitgang, deze week is jouw poort naar de toekomst.

Maar Leeflang Virtual Sports is niet het enige bedrijf dat deze week straalt. Samen met talloze andere VR-bedrijven zal Leeflang Virtual Sports deelnemen aan dit driedaagse spektakel. Het is een unieke kans om inzicht te krijgen in de nieuwste trends, te netwerken met gelijkgestemde professionals en een duik te nemen in de mogelijkheden van XR.

Dus, kom langs bij de stand van House of Esports, waar Leeflang Virtual Sports je uitnodigt om hun VR honk- en softbal training te ervaren, het resultaat van toewijding aan innovatie en het streven naar excellence in de wereld van virtuele sporten. De toekomst van sporttraining is hier, en het wordt tentoongesteld op de Immersive Tech Week 2023. Ben jij er klaar voor?

LEES MEER

Geen berichten meer
×

Hi!

Wij helpen je graag verder klik op ons onderstaande logo.

× Hoe kan ik je helpen?