OMDAT HET LEVEN LEUK MAG ZIJN!

GameActive Crowdfunding: 42% bereikt! Nog 18 dagen te gaan

GameActive Crowdfunding: 42% bereikt! Nog 18 dagen te gaan

Crowdaboutnow Crowdfunding Game Active Leeflang Vitaal en Succesvol

We zijn verheugd jullie te kunnen informeren dat onze crowdfundingcampagne voor GameActive een geweldige start heeft gemaakt. Op dit moment zitten we al op 42% van ons doelbedrag, en we hebben nog maar 18 dagen over om ons streefbedrag te halen. Dit is een fantastische prestatie die we te danken hebben aan jullie geweldige steun en enthousiasme!

Allereerst willen we graag een oprecht woord van dank richten aan alle mensen die tot nu toe hebben gedoneerd. Jullie geloof in ons concept en jullie bereidheid om bij te dragen aan onze missie om sport leuker en toegankelijker te maken, betekent ontzettend veel voor ons. Samen vormen we een gemeenschap die zich inzet voor een actievere en gezondere samenleving, en daar zijn we enorm dankbaar voor.

Oproep tot Actie

Voor degenen die nog niet hebben bijgedragen, maar wel overwegen om deel te nemen aan onze GameActive-revolutie, is dit het perfecte moment om mee te doen! Met GameActive brengen we gaming en fitness samen in een innovatieve sportschoolervaring. Door interactieve technologieën zoals de NextRound bokszak, de FITTAR smartbox en een VR-bril met 20 spellen te combineren, creëren we een unieke en meeslepende manier om actief te bewegen.

Ons doel is om sporten leuker en toegankelijker te maken voor een breder publiek, en met jullie hulp kunnen we dit realiseren. Als investeerder in GameActive word je niet alleen een financiële partner, maar ook een pionier in vernieuwende gezondheidsinitiatieven. Bovendien bieden we fantastische beloningen aan, zoals workshops, kledingpakketten en gratis toegang tot GameActive-locaties, afhankelijk van jouw bijdrage.

Toekomstperspectief

We bevinden ons momenteel in een veelbelovende fase van ontwikkeling, met succesvolle samenwerkingen en een groeiende interesse in ons concept. Met de financiering van deze crowdfundingcampagne kunnen we GameActive naar nieuwe hoogten brengen en een positieve impact hebben op de manier waarop mensen bewegen en plezier beleven aan sport.

Investeer Nu!

Dus, als je deel wilt uitmaken van deze spannende reis en bij wilt dragen aan een gezondere en leukere fitnesservaring, aarzel dan niet om nu te investeren. Neem contact met ons op via hier voor meer informatie of om vragen te stellen. Samen kunnen we GameActive naar nieuwe hoogten brengen en een actievere toekomst creëren!

Slotwoord

Laten we samen bouwen aan een gezondere en leukere toekomst. Bedankt voor jullie voortdurende steun en betrokkenheid! Voor meer informatie klik hier.

Met sportieve groeten,

Menno en Dave Leeflang
Oprichters, Leeflang Virtual Sports

LEES MEER

Geen berichten meer