OMDAT HET LEVEN LEUK MAG ZIJN!

Bewegend gamen: Een revolutie voor de sportschool

Bewegend gamen: Een revolutie voor de sportschool

Crowdaboutnow Crowdfunding Game Active Leeflang Vitaal en Succesvol bewegend gamen

Verander je sportschoolroutine in een avontuur

Stel je voor: je gaat naar de sportschool, niet om urenlang eentonige oefeningen te doen, maar om jezelf onder te dompelen in een wereld vol avontuur, uitdaging en plezier. Dit is precies wat het innovatieve concept GameActive beoogt te doen – bewegend gamen naar de sportschool brengen. Maar dit baanbrekende initiatief staat momenteel op een kritiek punt.

De Uitdaging: Help ons ons doel te bereiken

Onlangs is een crowdfundingcampagne gestart om de lancering van GameActive mogelijk te maken. Het doel is ambitieus en de steun tot nu toe is bemoedigend. Met al 45% van het benodigde bedrag binnengehaald, zijn we op de goede weg, maar de tijd dringt. Met nog slechts 10 dagen te gaan, is het cruciaal dat we ons doelbedrag bereiken. Zo niet, dan ontvangen we helemaal niets.

De Visie: De toekomst van sporten en bewegen

Waarom is GameActive zo belangrijk? Het antwoord ligt in de transformatieve kracht die het heeft om de manier waarop we naar sporten kijken te veranderen. Het combineert de opwinding en betrokkenheid van gaming met de gezondheidsvoordelen van lichaamsbeweging. Geen saaie routines meer, maar een dynamische ervaring die mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus aanspreekt.

Jouw Rol: Steun ons en maak het verschil

We hebben jouw hulp nodig om deze visie te verwezenlijken. Jouw steun kan het verschil maken tussen het realiseren van een toekomst waarin sporten leuk en toegankelijk is voor iedereen, of het zien van een veelbelovend idee dat in de kiem gesmoord wordt.

Hoe Je Kunt Helpen: Word een GameActive supporter

Wil je meer weten over GameActive en hoe je kunt bijdragen aan dit opwindende project? Bezoek onze crowdfundingpagina op https://crowdaboutnow.nl/campagnes/leeflangvs voor meer informatie. Of neem rechtstreeks contact met ons op via 06-22247467 of ons contactformulier.

Samen kunnen we bewegend gamen naar de sportschool brengen en een nieuwe dimensie toevoegen aan de manier waarop we sporten en bewegen. Laten we samen een toekomst bouwen waarin gezondheid en plezier hand in hand gaan.

Met sportieve groeten,

Menno en Dave Leeflang

LEES MEER

Geen berichten meer
×

Hi!

Wij helpen je graag verder klik op ons onderstaande logo.

× Hoe kan ik je helpen?