OMDAT HET LEVEN LEUK MAG ZIJN!

Nieuwe uitdaging: Workshops De Carrièrepuzzel

Nieuwe uitdaging: Workshops De Carrièrepuzzel

Workshops De Carrièrepuzzel

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je werk?

Wil je ontdekken wat je echt wilt en kunt doen?

Of wil je gewoon meer plezier en voldoening halen uit je carrière?

Dan zijn de workshops van DE CARRIÈREPUZZEL iets voor jou!

Deze workshops zijn interactieve en inspirerende sessies, waarin je samen met een professionele coach aan de slag gaat met je carrière vraagstukken.

De workshops bestaan uit vijf stappen:

Zelfinzicht

In deze workshop leer je meer over jezelf, je persoonlijkheid, je gedragsstijlen, je competenties en je drijfveren. We vergelijken jouw inzichten met het beeld dat 2 andere personen van jou hebben. Deze 2 personen selecteer je zelf.

We bespreken deze inzichten om jouw voorkeuren en sterktes scherp te krijgen.

Beroepskeuze

In deze workshop ontdek je welke beroepen bij jou passen, op basis van je zelfinzicht. We bespreken een selectie van beroepen die aansluiten bij je persoonlijkheid, je gedragsstijlen, je competenties en je drijfveren. Je prioriteert de beroepen waar we verder mee aan de slag gaan.

Invloed op succes

In deze workshop onderzoek je wat jou motiveert in je werk, wat je belangrijk vindt en wat je leuk vindt om te doen. Je bepaalt op deze manier waarom je succesvol zal zijn in de beroepen die je geselecteerd hebt. Deze informatie is van cruciaal belang om paraat te hebben tijdens je sollicitatiegesprekken.

Geschikte werkcultuur

In deze workshop leer je meer over de verschillende soorten werkculturen die er zijn, en welke het beste bij jou passen. Je krijgt advies over hoe je een goede match kunt vinden tussen jouw voorkeur en die van een potentiële werkgever.

Plan van aanpak met doelgerichte acties

In deze workshop maak je een concreet plan van aanpak om je carrièredoel te bereiken.

Je stelt SMART-doelen op, die specifiek en meetbaar zijn. Bedenkt doelgerichte acties, die je helpen om je doel te realiseren. Je krijgt hierbij de praktische begeleiding van de coach.

Met de workshops van DE CARRIÈREPUZZEL kun je dus in vijf stappen je ideale carrière vinden. Het resultaat is dat je meer zelfkennis hebt, gericht kan aangeven waarom je geschikt zal zijn voor een bepaald beroep, meer motivatie hebt en de juiste acties gaat ondernemen om je carrière de richting te geven die jou gelukkig maakt.  

Ben je ook toe aan een nieuwe uitdaging?

Doe dan de workshops van DE CARRIÈREPUZZEL.

×

Hi!

Wij helpen je graag verder klik op ons onderstaande logo.

× Hoe kan ik je helpen?