H20 Virtual Sports Centre

H20 esports campus en Leeflang Virtual Sports zijn een samenwerking aangegaan om de sportwereld verder te ontwikkelen. Samen combineren zij de esports wereld met de sport wereld. Dit gaan zij doen in het H20 Virtual Sports Centre. Hier kan je VR gamen in Purmerend.

Enige VR Centre van Purmerend

Het H20 Virtual Sports Centre is het enige VR Centre van Purmerend en hiermee dé plek om VR te gamen. Perfect voor een leuk uitje met je vrienden of collega’s. “Wij willen het nieuwe bowlen of poolen worden.” verteld Dave Leeflang, locatie manager en eigenaar van Leeflang Virtual Sports.

Meer dan 30 VR games en HADO

Bij het H20 Virtual Sports Centre kan je meer dan 30 VR games spelen. Dit zijn allemaal games die iets te maken hebben met sport, esport, competitie of zij zijn zo intensief dat het bijna sporten is. Naast VR kan je ook de eerste AR trefbal spelen. Dit spel heet HADO en komt uit Japan. Dit is de eerste technosport van de wereld nu te spelen in Purmerend.

De eerste technosport HADO

Niet alleen een plek om te gamen in VR

Naast een VR arcade waar je kan gamen in Purmerend, is de locatie ook een kantoorpand. Op de eerste verdieping zitten verschillende bedrijven die werken met VR techniek. Zo zit er een fysiotherapeut die behandeld met VR. Er zit een VR app ontwikkelaar die samen met deze fysiotherapeut werkt om nieuwe applicaties te maken. Wij met Leeflang Virtual Sports houden ook kantoor in het VR centre en geven hier onze Personal Training. Daarnaast houdt Fundament Plus hier kantoor. Zij begeleiden jongeren die het moeilijk hebben door middel van VR en VR sporten.

Locatie H20 Virtual Sports Centre

Ben jij enthousiast geworden en wil je een keer komen VR gamen bij ons in Purmerend? Het Virtual Sports Centre ligt aan de Cantekoogweg 5 en is te herkennen aan de zwarte doeken op het hek. Voor meer informatie: www.h20.gg/vr

VR gamen in Purmerend
H20 Virtual Sports Centre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *