Leeflang Vitaal en Succesvol is wederom een samenwerking aangegaan met een groot bedrijf. Gladiator Sports staan bekend om de verkoop van hun keepershandschoenen en accessoires. Daarnaast hebben zij ook anderen sportartikelen die helpen bij het bevorderen van jouw prestaties. Zij hebben verkoelingsproducten die het lichaam verkoelen tijdens en na het sporten. Dit verbetert het herstel en zo voorkom je blessures. Ook bieden zij steun braces aan voor mensen die last hebben van hun gewrichten. Deze braces ondersteunen, zodat je kan sporten zonder pijn.

Ook produceert Gladiator voedingssupplementen. Deze zijn in samenwerking gemaakt met bodybuilder Wesley Visser. Wesley is zelf fanatiek sporter en garandeert dat de supplementen van Gladiator gezond zijn en goed voor je lichaam. Dat is waarom wij de samenwerking aangegaan zijn met Gladiator. Om vitaal te leven is het belangrijk dat je genoeg van de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Dit doe je met voeding die je eet, maar dit kan ondersteund worden met voedingssupplementen. De Whey Eiwitpoeder van Gladiator bevat meer dan 90 gram eiwitten per 100 gram en bevat nagenoeg geen koolhydraten of vetten en is extreem laag in lactose. De eiwitpoeder heeft een effectievere en snellere absorptiesnelheid en opname dan vergelijkbare eiwitbronnen. Het bevordert de spiergroei en de Whey zorgt ervoor dat je spiermassa behoudt en vet afvalt. Ook onderdrukt Whey het hongergevoel waardoor hongeraanvallen minder voorkomen. Daarnaast ondersteunt wei-eiwit het immuunsysteem door het lichaam te helpen herstellen van inspanningen, wat essentieel is bij het voorkomen van een verminderde weerstand.

Naast eiwitpoeder verkopen zij ook pre-workout, whey concentraat en creatine. Al deze producten zullen wij namens LVS verkopen op onze webshop. Ook hun kleding, braces, sport accessoires en esports stoelen bieden wij aan. Neem een kijkje en bij vragen of advies over de producten kan je mailen naar info@leeflangvs.nl of reageren onder dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *