De Bootcamp Truck heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Ontworpen in samenwerking met Imago Printing. Zij hebben de truck volledig bestickerd met de kleuren van Leeflang Vitaal en Succesvol. De truck moest opvallen en dat doet hij zeker. Heb jij hem al zien rijden?

De bestickering van de bootcamp truck

De bestickering van de Bootcamp Truck
De Bootcamp Truck klaar voor een bootcamp met het rek van steigerpijpen uitgebouwd.

De eerste bootcamps zijn ook al gegeven. Je kan de truck zien staan bij het Leeghwaterbad in Purmerend of in de Dirk Dekkerstraat in de Zuidoostbeemster. Met een rek van steigerpijpen maken wij een fitness rek naast de Bootcamp Truck. Dit maakt de wagen een echte mobiele sportschool. Ook een keer meedoen met een bootcamp in Purmerend of Zuidoostbeemster? Meld je aan op www.leeflangvs.nl/aanmelden.

De Bootcamps worden gegeven door onze eigen trainer Dave Leeflang. Lees meer over Dave op www.leeflangvs.nl/over-ons. De bootcamps zijn voor elk niveau. Jij kan zelf bepalen hoe moeilijk de bootcamp is. Je kan jezelf heel erg uitdagen, maar je kan ook een keer rustig aan doen als je een lange dag hebt gehad. Het belangrijkste doel bij deze bootcamps is dat iedereen plezier heeft en daarnaast ook nog fit wordt ook.

De kosten zij €10,- per bootcamp of €40,- voor een strippenkaart van 5 bootcamps. Je mag met deze strippenkaart meedoen aan elke vrije bootcamp van LVS. Naast vrije bootcamps bieden wij ook verschillende bootcamps aan bij verenigingen, bedrijven en ondernemingen. Lees hier meer over op www.leeflangvs.nl/bootcamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *